marți, 3 septembrie 2013

Photoshooting - Part 4

Buna fetelor!

Astazi vreau sa va arat rezultatul unui proiect la care am lucrat impreuna  cu trei fete minunate si foarte talentate. Pe Romina o stiti deja, am mai lucrat impreuna aici, de asemenea puteti sa admirati frumoasele ei fotografii pe pagina de facebook Romina Ioana Photography, sincer nu cred a mai are nevoie de prezentare.
Dragutul nostru model, Andra Barbu este o tipa de nota 20 si ador la ea faptul ca se metamorfozeaza instantaneu, ea poate purta orice machiaj si orice tinuta si poate rezista in orice conditii numai sa iasa bine potografiile. Ar fi multe de spus despre ea dar mai las si pentru articolul urmator, un alt proiect frumos despre care o sa va vorbesc si la care am lucrat cu mare placere.
Tinuta a fost creata de Adelina Amza, un tanar designer as putea spune, al carei talent este indiscutabil, veti vedea si in urmatorul articol ce minunatii poate sa creeze, articole pe care le-as purta oricand. Adelina studiaza moda si designul vestimentar la UNArte Bucuresti si desi este studenta abia in anul II reuseste intotdeauna sa ma uimeasca, fiecare creatie este atent lucrata si gandita, fiecare piesa parca ascunde o poveste.
Acest proiect nu numai ca ne-a antrenat dorinta de a persevera si de a face performanta, pentru noi a fost un exercitiu de creatie si totodata un moment in care am imbinat utilul cu placutul.
In final ne aratam multumite, acum sa vedem si parerea voastra!











Daca doriti sa vedeti cum ne-am pregatit pentru sedinta foto, vizionati clipul de mai jos:

Enjoy!


"Dreamscape"

model : Andra Barbu
makeup & hair : Ion Alexandra (Alex Make-up)
dress : Adelina Amza
concept : Adelina Amza & Romina Ioana
filming & editing : Romina Ioana Photography


O zi frumoasa va doresc!

Alex