luni, 23 ianuarie 2017

Bonilash- Ser pentru cresterea genelor. Functioneaza?

Dupa 3 luni in care am testat acest produs si inca o luna de pauza in care am studiat atent conditia genelor mele, m-am hotarat sa impartasesc si cu voi experienta mea cu acest produs.
Eram multumita de felul in care aratau genele mele si inainte sa folosesc acest ser, dar acum sunt de-a dreptul incantata!

Am cumparat produsul din farmacia Sensiblu din simpla curiozitate, am auzit de el la TV, la radio, pe bloguri, Fsacebook, etc., iar in preajma mea toata lumea se intreba daca functioneaza.
Un tub costa 110 lei cu reducerea de card, dar ca un pont pentru voi, daca ajungeti la farmacia Tei il gasiti la cel mai convenabil pret (93 lei).

Primele rezultate le-am vazut dupa o luna si jumate, le-au observat si persoanele din jur. Atunci am inceput sa il recomand si se pare ca functioneaza pentru toata lumea dar depinde mult si de unde pornesti, cu ce esti inzestrat de la natura.

Producatorul promite o crestere a genelor cu 25% in 12 saptamani, ceea ce s-a si intamplat in cazul meu, poate chiar mai mult de atat.

"Serul pentru gene Bonilash are la baza substanta activa bimatoprost - stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor." (www.bonilash.ro)

Aceiasi substanta activa  este prezenta si intr-un produs oftalmologic destinat tratarii glaucomului, astfel s-au descoperit proprietatile acesteia in cresterea genelor. Se pare ca exista mai multe pareri cu privire la aceasta substanta, ca pot exista reactii adverse, cum ar fi schimbarea ireversibila a culorii irisului sau inchiderea la culoare a pielii. Aceste lucruri le-am citit pe internet, nu stiu daca sunt reale.
Mie nu mi s-a intamplat nimic, nu am avut reactii adverse, doar o mica usturile a pleoapei uneori.

IMPORTANT: Serul trebuie aplicat numai la baza genelor superioare, aproape de radacina, in cantitate foarte mica. Aveti grija sa nu va intre substanta in ochi.

* Pe prospect se mentioneaza faptul ca usturimea persistenta a pleopei si ochilor se poate datora unei reactii alergice si se recomanda incetarea tratamentului.

Eu am simtit o usturime a pleoapei uneori, dar asta s-a intamplat atunci cand am aplicat gelul din abundenta. 

Va invit sa urmariti si clipul de pe YouTube daca sunteti interesate. Va stau la dispozitie si pentru alte intrebari.




Asa arata genele mele in momentul de fata  fara mascara:



Cu mascara (Maybelline Lash Senzational)






Evolutia genelor mele:





Daca va uitati cu atentie observati clar diferentele...
Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca genele nu cresc chiar uniform si mai este problema atunci cand unele fire ajung la maturitate si cad mai multe din acelasi loc si se formeaza goluri, asa cum s-a intamplat dupa 12 saptamani. Dupa cele 12 saptamani am continuat sa mai aplic de cateva ori pana cand am epuizat tot continutul din tub. Dupa o luna in care nu am mai folosit Bonilash genele arata foarte bine, se observa in primele poze.

In final ma declar foarte multumita si este un produs pe care il voi recumpara!