miercuri, 4 decembrie 2013

Geo Fresh Gray Circle Lenses

Buna fetelor!

Astazi vreau sa va prezint o alta pereche de lentile de contact tot de pe angelcontacts.com, de data asta am ales varianta Geo Fresh Gray disponibila aici.
V-am vorbit in trecut in doua articole despre alte modele de lentile de contact, daca nu ati citit inca despre ele si va intereseaza subiectul aveti mai jos link-urile:

Lentile de contact Geo Hurricane Brown
Lentile de contact Geo Olive Blue

Lentilele de contact Geo Fresh Gray le-am ales din dorinta de a-mi deschide culoarea naturala a ochilor dar putin mai subtil, doream sa obtin un efect mai putin dramatic decat in cazul lentilelor albastre despre care am  vorbit in articolul precedent.
Lentilele vin ambalate individual si sigilate. Flacoanele sunt depozitate intr-o cutie, destul de elegant si profi zic eu. De asemenea vin impreuna si cu recipientul pentru depozitare.
Petru o durata de viata mai lunga si pentru a avea grija de sanatatea ochilor vostrii aveti nevoie si de o solutie dezinfectanta, eu mi-am achizitionat acest produs de la Optica Medicala. Dupa fiecare purtare este necesar sa schimbati solutia. In caz ca raman pe lentile impuritati sau reziduri de machiaj, sau sa zicem ca va scapa din mana, se recomanda spalarea acestora cu solutia dezinfectanta.
Acestea arata in felul urmator:Este destul de natural efectul pe care il au asupra ochilor mei, cel putin in realitate...
La inceput am avut un discomfort cu una dintre lentile si am lacrimat foarte tare cu ochiul stang (asta in cazul vi se pare ceva ciudat la poze, le-am ales pe cele in care era mai putin vizibil) Dau vina pe faptul ca eram foarte obosita in ziua aceea si era undeva  spre seara si nu dormisem prea mult, ma trezisem foarte devreme, deci aveam ochii foarte sensibili. Le-am probat dupa aceea de mai multe ori si a fost ok. 

Celelalte modele pe care le-am probat le puteti revedea mai jos:Cel mai mult mi-au placut cele maro, probabil pentru ca arata mai firesc decat celelalte.

Pentru alte modele puteti accesa linkul de mai jos:


O seara frumoasa va doresc!

Alex