duminică, 1 decembrie 2013

Cadouri de Craciun pentru cei mici!

Buna fetelor!

Decembrie este cea mai frumoasa, cea mai magica, vesela, inmiresmata luna din an, cred ca nu mai are rost sa spun ca este perioada in care ma simt linistita si calda si coplesita de emotie, cred ca fiecare dintre noi are propriile simtiri legate de sarbatorile de iarna si fiecare le traieste in felul sau.  Pentru mine este sarbatoarea cu cea mai profunda semnificatie, care ma sensibilizeaza pana la lacrimi...de bucurie!
De asemenea, este si luna cadourilor!!!! Oriunde intorc privirea fiecare om are o punguta  in mana cu un cadou, sau o coronita de brad, sau o cutie cu globulete, ori bomboane. Admir produsele cu specific de sarbatoare chiar daca pentru unii sunt niste chiciuri, eu ma bucur la fel de mult cand le vad ca atunci cand eram copil. Eu nu o sa uit niciodata primul cadou pe care l-am primit de Craciun, sau cel putin primul de care sunt constienta, il pastrez si il pretuiesc pentru ca are probabil cea mai mare incarcare emotionala dintre toate lucrurile pe care le detin (desi nu este un lucru valoros material).
De aceea cred ca si cadourile au semnificatia si importanta lor pentru a intregi spiritul Craciunului, un cadou daruit din suflet poate reaminti unei persoane dragi cat de importanta este pentru noi.
M-am emotionat deja si o sa opresc aici discursul lacrimogen, il voi continua intr-o postare viitoare.

Scopul acestui articol si a unor postari viitoare este de a va da cateva  idei de cadouri pentru cei dragi.
De aceasta data sunt vizati cei mici, iar sugestia de astazi este sa le oferim un cadou parfumat!

Daca ati fost curioase pana acum sa vizitati sectiunea destinata copiilor de pe aoro.ro, ati vazut probabil ca au o colectie mare de produse.  Vizitati aici cele mai bune parfumuri pentru copii!
Cand eram micuta eram pur si simplu obsedata de cosmeticele mamei si de parfumurile ei, intotdeauna a incercat sa gaseasca o solutie, iata ca ea ar putea exista abia astazi.
Sincer,ambalajele astea colorate imi starnesc chiar si mie curiozitatea!

EP Line Cars ( apa de toaleta 30 ml + gel de dus 60 ml) - 45 RON)

The Smurfs Clumsy Eau de Toilette (50 ml) - 29 RON)

Kaloo Pop Eau de Toilette ( 100 ml) - 81 RON


Kaloo Pop (apa de toaleta  100 ml + jucarie de plus) - 96 RON
Kallo Lilrose Eau de Toilette (50 ml) - 52 RON
Bi-es Disney Princess Snow White (50 ml) - 29  RON

Bi-es Disney Fairies Pixies Posies 

Toate parfumurile pentru copii sunt sigure si nu contin alcool.

Credeti ca un astfel de parfum ar fi un cadou potrivit pentru copii?

O zi frumoasa va doresc!

Alex