joi, 2 mai 2013

Vichy Normaderm Hyaluspot- O arma avansata impotriva cosurilor

Buna fetelor!

Daca inca nu l-ati observat , voiam sa impartasesc cu voi lansarea noului produs de la Vichy impotriva cosurilor. Trebuie sa recunoastem ca toate avem probleme cu cosurile uneori, indiferent de varsta, de conditiile de viata, de ingrijirea acordata tenului, nefericitele leziuni ale pielii revin mereu, cauza fiind de cele mai multe ori interna. Eu nu stiu daca mai cred in produsele tratament penru vindecarea totala a acestora, dar cred ca unele produse au puterea de a preveni problema, cat se poate, dar si mai mult cred in produsele locale, care ajuta la eliminarea "nefericitului". Din fericire problemele mele incep usor, usor sa se diminueze, insa cel putin odata pe luna revin cativa "monstruleti" si atunci incepe disperarea si teama de a nu se extinde si bineinteles, revine si dorinta de a-i elimina imediat de pe fata mea. De aceea am intotdeauna in colectie un produs de genul acesta, functioneaza intr-o oarecare masura, din pacate produsul care il foloseam nu se mai gaseste pe piata si se intampla chiar sa fiu in cautarea unui produs cu actiune locala, de aceea mi-a atras atentia noul produs de la Vichy.
Din informatiile pe care le-am gasit pe siteul oficial, Vichy Normaderm Hyaluspot este un produs destinat tratarii cosului deja format, deci crema se aplica direct pe cos de doua ori pe zi, in conditii de maxima igiena a tenului si a mainilor. Acesta promite eliminarea totala a cosului in 48 de ore fara a lasa urma,unele produse actioneaza prin "arderea" suprafetei, cosul se vindeca dar ramane o portiune foarte uscata si o pata in zona aceea, se vindeca in timp prin hidratare,deci ar fi un mare plus. Produsul are in primul rand actiune antibacteriana si promite eliminarea a 99,9% din bacterii in 2 ore.
Ingredientele de baza folosite pentru acest produs sunt acidul hialuronic, acidul salicilic si LHA.
Acidul hialuronic este un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv din piele si organe. Acesta are un rol important in mentinerea sanatatii pielii, dar si in reglarea interna a organismului. Acesta este absolut necesar pentru organismul uman, de aceea este bine sa consuman si alimente care stimuleaza productia de acid hialuronic cum ar fi: soia, radacinoase care contin amidon, cartilaje de origine animala.
I cazul de fata,acesta formeaza un pansament la suprafata pielii care o protejeaza de contaminarea bacteriilor

Acidul salicilic este un produs de baza pentru tratarea bolilor de piele. Acesta ajuta la reducerea rosetii si umflaturii, este un agent exfoliant cu rol important in vindecarea pielii.

LHA efectueaza o exfoliere usoara a pielii lasand o suprafata uniforma, este un derivat al acidului salicilic dar mai bland.

Acestea fiind spuse, eu spun ca suna bine, nu stiu care sunt celelalte ingrediente dar cei de la Vichy promit un produs fara parabeni, fara silicon, non-comedogenic.




Gasiti produsul  in categoria produse cosmetice la reducere, la un pret de lansare de 49 lei.

Ce spuneti, va tenteaza?


O zi frumoasa va doresc!

Alex