sâmbătă, 5 mai 2012

Step by Step Tutorial:How to Feel Like a Goddess...

Buna fetelor!

Poate vi se pare un titlu cel putin ciudat,nu am gasit unul mai sugestiv desi m-am gandit destul de mult. Intotdeauna am fost atrasa de influentele stilului grecesc in vestimentatie,de imbracamintea romana care a fost inspirata de cea a vechilor greci,dar si de povestile cu zei sau cu gladiatori.Urmaresc cu placere orice ecranizare care are ca tema acea perioada din istorie.
 Asadar,am pregatit pentru astazi un machiaj "cu atitudine" pentru o femeie puternica,sofisticata. Nu am mers pe machiajul clasic,am exagerat putin pentru ca am vrut sa scot in evidenta latura intunecata ce defineste intr-un fel poporul roman...
Sper sa va placa machiajul si sa va fie de folos tutorialul step by step!


Machiajul ochilor:*De cele mai multe ori incep cu machiajul ochilor inainte de a pregati fata pentru a evita eventualele neplaceri in cazul in care pica pulbere colorata pe zona de sub ochi.
Am aplicat corector alb sub spranceana pentru a crea iluzia unor sprancene arcuite si pentru redefinirea acestora,fixat ulterior cu un fard bej mat.
Pentru o aderare mai buna a fardului si pentru a crea forma dorita am aplicat o baza cremoasa(formata din pulbere/pigment colorat albastru marin si vaselina cosmetica).
 Pe toata pleoapa mobila am aplicat un fard albastru cu particule sidefate(1).

*In pliu am aplica maro sidefat(2) pe care l-am estompat ulterior,spre arcada cu fard bej(3).In coltul intern am aplicat un creion jumbo auriu,baza cremoasa pentru fardul auriu(4) si verde/olive(5).
*Cu aceiasi baza cremoasa folosita initial am  conturat ochii.Peste forma de eyeliner creata am aplicat un fard albastru irizant pe care l-am estompat usor(atat pe pleoapa superioara cat si inferioara).Forma alungita din coltul intern a fost  creata cu ajutorul unui eyeliner gel(negru),setat cu acelasi fard albastru.
*Suprafata de sub ochi a fost curatata cu un servetel umed inainte de a aplica concealerul care ajuta si la definirea formei alungite.Acesta este setat imediat cu pudra.
Ultimul pas:gene false+mascara.
+ Bonus ;)

Produse folosite:

Pentru ten: L'Oreal Lumi Magique( 04)
                 Concealer Love Alpha(01)
                 Pudra Love Alpha(01 Natural)
                 Bronzer Gosh(Warm Tan)
                 Blush Sleek ( Rose Gold)
                 Fard mineral Avon(iluminarea tenului)
                   
 Pentru ochi:Sleek Bad Girl+Original+Me,Myself&Eye+Au naturel
                    Baza de fard + Creion jumbo Beauty Uk
                    Eyeliner gel Love Alpha(Black)
                    X-TRAORDINAIRE Mascara Seventeen(Black)
                    Gene No name
                    Adeziv DUO
                                                
Pentru buze:
                  Creion Flormar(Nude)                  
                  Ruj No name + Avon Colordisiac(Can't Resist Coral)
                  Gloss Avon

Va doresc o seara frumoasa!


Alex