luni, 5 martie 2012

Review Beauty UK Baked Eyeshadow & Beauty UK Lip Lust + Makeup Look

Buna fetelor!

In aceasta seara va prezint doua produse de care am fost placut surprinsa si care imi sunt dragi de ceva timp.
Este vorba despre fardul de pleoape Beauty UK  Baked Eyeshadow in nuanta "wave" si gloss Beauty UK in nuanta "date night" 
oferite spre testare de Makeup Shop.
Nu este prima data cand am luat contact cu acest brand,nu era foarte cunoscut pentru mine insa am devenit curioasa pe parcurs,mai ales in privinta fardurilor.
Beauty UK Baked Eyeshadow 

Am sa incep cu ambalajul care mi s-a parut foarte dragut,mi-a incantat privirea din prima clipa.Acesta este din plastic mat de culoare neagra,destul de rezistent. Pe spatele produsului este atasata o mica pensula retractabila  care ...eu spun ca nu este folositoare insa este un detaliu care da bine,eu am apreciat acest lucru.

Despre farduri nu am prea mult de comentat,o sa puteti observa mai multe in machiajul pe care o sa-l vedeti mai jos.Pot sa spun ca nuantele sunt dragute,de calitate foarte buna,nu mi se par prafoase,adera frumos pe pleoapa si au o rezistenta buna,eu le-am folosit fara primer,peste o baza cremoasa si au facut fata ok.


Beauty UK Lip Lust


M-a atras foarte mult nuanta,ma asteptam sa fie cu totul altfel insa aceasta este foarte placuta si subtila. Este un glos cremos,destul de pigmentat cu un aspect lucios.Imi place sa-l aplic singur pe buze dar arata la frumos si deasupra unui ruj intr-o nuanta asemanatoare.

Am pregatit si o mica demonstratie.Sper sa va placa!

      Va doresc o seara frumoasa!

:*:*

Alex