vineri, 2 decembrie 2011

Blog award

Buna fetelor!

Am primit acest blog award de la niste fete dragute si le multumesc frumos  ca s-au gandit si la mine(Simona, From beauty with love,Art of Shine, Blue Roses)

Trebuie sa spun 7 lucruri despre mine,ceea ce nu e tocmai confortabil,nu prea imi place sa fiu descoperita,dar trebuie sa existe un inceput pentru toate,nu? ;)).


Asadar 7 lucruri despre mine:

1.Iubesc foarte mult animalutele,am un pisoi negru simpatic pe nume Patrick si un ciobanesc corb pe nume Boris,imi fac fiecare zi mai buna.


2.Ador lectura,pictura si tot ce tine de arta,imi place sa ma refugiez uneori cititind sau pictand,ma elibereaza de energia negativa.

3.Imi place,in general, muzica  veche(Am multe preferate dar melodia mea de suflet este Unchained Melody[The Righteous Brothers]). Dintre artistii actuali o admir pe Madonna,in special pentru melodia Frozen,de asemenea  RESPECT pentru Michael Jackson(iar preferata este Earth Song:X).
Un alt artist pe care imi place sa-l ascult este Vitas. 
4.Marea mea suferinta este ca sunt micuta de statura,implicit am o pasiune pentru pantofii cu toc si pentru orice extravaganta in materie de incaltaminte.5.Urmaresc cam tot in materie de seriale :D,imi plac filmele bune,actorul preferat este Anthony Hopkins iar actrita preferata este  Natalie Portman(Respect pentru amandoi).6.Una dintre pasiunile mele este machiajul(dar stiti deja asta:D)7.Mi-ar placea sa am voce si sa pot canta.


  Va predau stafeta fetelor!

1.http://dalyda.blogspot.com/
2.http://letstalkaboutuss.blogspot.com/ (CristinaS)
3.http://dragonfly-accessories.blogspot.com/
4.http://camynails.blogspot.com/
5.http://chocos-pretty-things.blogspot.com/
6.http://makeup-drawer.blogspot.com/
7.http://aquashells.blogspot.com/
8.http://www.andazelenca.com/
9.http://makeupforsimi.blogspot.com/
10.http://www.special-koko.com/
11.http://sudessa.blogspot.com/
12.http://valentinabucur.blogspot.com/
13.http://carmen-roxana.blogspot.com/
14.http://gya-style.blogspot.com/ 
15.http://cerceloosh.blogspot.com/    

Si as mai continua lista la nesfarsit.
Va pup!

O seara frumoasa!

:*:*

Alex