joi, 2 octombrie 2014

Despre Milanoo.com: Impresii + Outfit

Milanoo.com este un magazin online ce comercializeaza hainute pentru femei si barbati, pornind de la articole de lenjerie intima pana la articole pretioase de ocazie, chiar si rochii de mireasa.
Ar trebui sa aruncati o privire, asta daca aveti cateva ore de pierdut, mie mi-au luat ochii multe tinute, am vazut cateva rochite deosebite, pentru evenimente speciale.
Pentru cine nu stie, in cazul in care doriti sa comandati, aveti nevoie de un card Visa si cont Pay Pal, aceasta fiind cea mai simpla metoda de a comanda in orice magazin online. Costul transportului se calculeaza in functie de destinatie si de metoda aleasa, daca alegeti cea mai ieftina metoda veti plati in jur de 10$ si cel mai probabil creste in functie de greutate; ajunge in jur de 15 zile (teoretic).Celelalte doua metode de transport sunt mai rapide dar costurile sunt mult mai mari. Coletul ajunge ca recomandata la posta de care apartineti (posta de cartier nu la posta vamala).
Eu am avut in primul colet doua rochite, una imi este foarte mare si o am dusa la modificat, cealalta este minunata si imi vine perfect. Ambele rochite sunt frumoase si calitative!! Coletul meu a ajuns foarte tarziu, nici nu stiu exact cat a durat, cred ca o luna jumate, poate mai mult, posibil sa fie o intamplare... Au venit foarte bine ambalate si deloc botite, le-am primit in stare perfecta, frumos asezate si calcate (eu am apreciat acest lucru pentru ca, de obicei, primesc hainele foarte sifonate).

Mi-a parut rau ca nu am primit mai devreme coletul ca sa pot profita si eu de rochite, insa a fost o surpriza si o bucurie mare cand l-am primit,chiar daca a ajuns foarte tarziu.
Rochita este adorabila, nu exista cusur la ea, este perfecta si se aseaza foarte bine.















-dantela nu este alba, este culoarea untului
- este groasa si grea 
- se inchide cu fermoar la spate
-spatele gol sustinut de un siret/panglica
- captuseala opaca, din material satinat (culoarea untului)


Rochie Milanoo.com
Curea No name
Ghete (MiniPrix.ro)
Jacheta (MiniPrix.ro)
Geanta (?)

Multumesc pentru vizita!

Alex