miercuri, 11 septembrie 2013

Firmoo Giveaway

Buna fetelor!


Astazi am o mica surpriza pentru voi pregatita impreuna cu Firmoo.com, cel mai cunoscut magazin online care comercializeaza ochelari de vedere si ochelari de soare. Daca dati un search pe Google gasiti zeci, sute de articole despre ei, despre raportul  calitate/pret dar si profesionalismul  si promptitudinea cu care cei din spatele Firmoo.ro trateaza clientul. Puteti gasi pe site-ul lor modele unice de ochelari de vedere, cu rame groase colorate, sau clasice, eu am gasit cateva modele foarte frumoase.
Firmoo.com ofera doua sau trei premii care constau intr-o pereche de ochelari la alegere pentru doi sau trei castigatori (totul depinde de voi). Sponsorul ofera gratuit perechea de ochelari cu conditia sa suportati voi taxele de transport.
Mai jos aveti tot ce trebuie sa stiti despre giveaway, respectati regulile si aveti sansa de a castiga perechea de ochelari dorita.




Ce trebuie sa stiti:

Firmoo.com ofera doua perechi de ochelari de vedere sau ochelari de soare pentru doi castigatori, taxele de transport vor fi suportate de castigatori. Daca vor fi mai mult de 50 de inscrieri valide pentru acest Giveaway se va oferi cea dea treia pereche de ochelari de soare/vedere cu transport gratuit, deci vor fi trei premii in total. Mai mult de atat,  toti participantii la acest Giveaway, cu exceptia castigatorilor, pot obtine un voucher de 50% reducere pentru ochelarii alesi si transport gratuit.
Vizitati Firmoo.com si lasati un comentariu la aceasta postare in care sa spuneti care este perechea de ochelari preferata. Aceasta va fi aleasa din categoria Classic Series(Click).
Acest Giveaway este deschis international, insa toti castigatorii trebuie sa se gaseasca in intervalul de livrare care poate fi vazut aici.


Ce trebuie sa faceti:


  • Lasati un comentariu la aceasta postare in care sa spuneti care este perechea de ochelari preferata. Aceasta va fi aleasa din categoria Classic Series(Click).
  • Distribuiti  acest concurs pe pagina voastra de Facebook 
  • Like pe pagina de Facebook a sponsorului aici.
  • Like pe pagina mea de Facebook aici
Asadar tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa contina:

  • Link cu perechea de ochelari preferata din categoria Classic Series(Click).
  • Numele cu care ati dat like celor doua pagini
  • Link-ul prin care ati dat share giveaway-ului pe Facebook
  • Adresa de email prin care sa pot da de voi dupa finalizarea concursului.


Perioada de inscriere este 11.09.2013 - 18.09.2013.
Castigatorii vor fi alesi prin Random.org.

Daca va doriti o pereche de ochelari de soare sau de vedere cu personalitate si cu un design sic, va astept inscrierile la concurs!

Succes!