vineri, 13 iulie 2012

Review: Pensule pentru ochi Elemental Esthetics

Buna fetelor!

Nu stiu cat de importante sunt pentru voi pensulele pentru machiaj,pentru cele care se ocupa cu  machiajul sunt cu siguranta importante. Imi place  sa testez diferite modele,marimi,peri,etc. Am cateva pensule care sunt preferate si des folosite,altele pe care le redescopar si le gasesc o noua intrebuintare. Deci pentru mine sunt esentiale si imi place sa strang cat de multe. Pentru uz personal nu sunt necesare atat de multe,2 sau 3 pensule pentru ochi sunt suficiente si doua pentru fata. Era o vreme cand foloseam o singura pensula pentru aplicarea fardului pe pleoapa si blending si inca una pentru sprancene,deci nu vreau sa subliniez ca este absolut esentiala o colectie de 30 de pensule(sa zicem). Totusi se simte diferenta cand suntem sub presiune,cand avem nevoie de pensule curate,cand mai multi factori depind de noi  si trebuie sa facem o treaba buna.

Eu v-am mai prezentat un set de pensule intr-o postare mai veche, astazi va prezint 2 pensule pentru ochi care au intrat de curand in colectia mea si anume Elemental Esthetics disponibile pe Makeup Shop.






Classic All Purpose Brush este destinata aplicarii fardului pe ploapa,este o pensula cu peri scurti si desi, rigida, creata pentru precizie. O folosesc pentru aplicarea fardului pe pleoape din aproape in aproape,pentru suprafata uniforma si intens pigmentata. De asemenea, fiind plata si mica este folositoare si pentru definirea genelor, fie superioarea, fie inferioare;sau iluminarea coltului intern. Este practica in  crearea detaliilor, aveam nevoie de o astfel de pensula, mica, practica si precisa.


Classic Blending Brush  este o pensula cu peri  lungi, foarte deasa si mai rigida decat o pensula obisnuita de blending. O folosesc pentru estomparea liniilor rigide, definirea V-ului exterior. Pentru blending este folositoare si o pensula mai rigida,dar si una pufoasa si moale, este ok pentru mine,este stabila si o pot forta in estomparea unor linii care se incapataneaza sa cedeze. Poate fi folosita si in alte scopuri,cum ar fi iluminarea coltului intern si a arcadei.

Pensulele Elemental Esthetics sunt din par natural ( zibelina ), au un aspect foarte calitativ, sunt foarte dese, fara probleme la curatat, isi pastreaza forma si nu isi pierd perii. Manerul este lung si solid 17 respectiv 19 cm.


Daca sunteti interesante puteti arunca o privire si peste celelalte modele si marimi aici.


O zi frumoasa va doresc!


Alex