luni, 9 iulie 2012

Ivatherm Aquafil Light + Impresii finale

Buna fetelor!

Va vorbeam intr-o postare anterioara despre fondul de ten Joviale si am mentionat ca in rutina mea de ingrijire intra si crema hidratanta Aquafil Light.
 Un ten mixt cu tendinta de ingrasare este putin mai greu de intretinut,este important sa fie folosita o crema pentru intretinere foarte fluida si usoara. O mare problema des intalnita la tipul acesta de ten este descuamarea si deshidratarea,in ciuda secretiei de sebum.Asadar avem nevoie de ceva usor,hidratant si calmant. In momentul de fata simt ca am gasit produsul potrivit pentru mine.




Aquafil Light este minunata  pe timp de vara, ma revigoreaza, imi simt porii curati, pielea moale si proaspata.
Aplicarea este o adevarata desfatare,este foarte fluida,se intinde si se absoarbe foarte repede,lasand un miros discret si niciun fel de pelicula. Imi era teama ca fiind o crema hidratanta va avea o textura mai grasa,nici vorba,este cea mai usoara crema si cea mai eficienta in controlul sebumului. Cautam un astfel de produs calmant si bland cu pielea mea,ma bucur foarte mult ca l-am gasit,va spun sincer.


Iata ce spun producatorii:

Pornind de la descoperirea revolutionara a aquaporinelor, recompensata cu Premiul Nobel in 2003, conceptul hidratarii in profunzime a pielii se afla la baza formularii noii game Ivatherm AQUAFIL. Indicata pentru pielea sensibila si deshidratata, gama AQUAFIL contine un ingredient inovator, Aquaphyline®, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos.
AQUAFIL LIGHT este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate, normale si mixte. Are o textura lejera si un parfum hipoalergenic, nu contine parabeni.
AQUAFIL LIGHT este special conceput pentru a nu produce iritatii.

 Toate produsele Ivatherm au in compozitie ingrediente benefice pentru ten:

*  Aquaphyline®, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are un puternic efect de hidratare prin doua mecanisme: sinteza aquaporinelor si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul "burete molecular" al apei din piele.

*  5-Alpha avocuta obtinut din fructul de avocado, inhiba 5-alfa-reductaza (enzima care catalizeaza metabolizarea testosteronului in dihidrotestosteron, stimuland glandele sebacee), avand ca rezultat scaderea productiei de sebum si implicit matifierea zonelor lucioase ale fetei.

*  Alfabisabolol, extract natural, este non-alergic, cu puternic efect antiinflamator si antibacterian.

*  Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva.




 Cred ca pentru unele dintre voi recipientul sub forma de borcanas ar fi o problema,pe mine nu ma deranjeaza acest lucru,am grija intotdeauna sa am mainile perfect curate si uscate atunci cand aplic produsul si ating borcanelul. Da, ar fi fost mai practic daca ar fi fost un recipient cu pompita. In orice caz...nu ma va opri acest lucru sa o recumpar dupa terminare.

In ritualul meu de ingrijire intra si apa termala, acum mi se pare esentiala, revigoranta. O aplic dupa ce folosesc gelul de curatare,inainte de crema si nu numai. Imi place sa finisez fondul de ten cu un buretel umed, efectul este vizibil.

Asadar,cele trei produse Ivatherm m-au surprins in cel mai placut mod,au intrat in rutina mea si au devenit preferate.




Si daca tot v-am povestit despre incantarea mea o sa va spun cateva cuvinte si despre parerea prietenei mele, care are cu totul alte nevoi.



Crema pentru piele sensibila cuperozica - detalii aici
Crema hidratanta (SPF 20) - detalii aici

Ea se bucura de un ten foarte frumos,fara impuritati,un ten normal,dar din pacate sensibil si cu tendinta cuperozica. Problema este destul de delicata si nu se poate vindeca de la sine,nici intr-un timp scurt.
Apreciaza foarte mult textura usoara a cremelor,i-ar fi placut mai mult hidratare din partea celei destinate tenului cuperozic,pielea ei absoarbe ca un burete. Oricum,avand in vedere temperaturile ridicate cred ca este bine asa,dar pe timp de iarna cred ca ar avea nevoie de mai multa hidratare,acum trebuie sa se protejeze de soare si sa incerce sa tina sub control problema care isi face de cap in perioada aceasta.

In concluzie, ma simt convinsa de Ivatherm si de acum vor fi alegerea mea pentru ingrijirea tenului.



O zi frumoasa va doresc!


Alex