luni, 25 iunie 2012

Review: Beauty Uk Eye Shadow Collection + Makeup Look

Buna fetelor!

In aceasta seara va prezint noua mea jucarie,paleta Beauty Uk varianta Soho Bright,perfecta pentru aceasta vara,pentru fetele indraznete,indragostite de culoare si stralucire. Cred ca este timpul sa renuntam la nuantele neutre in favoarea celor puternice,sau macar sa le combinam daca nu putem fara ele,vara nu este prea lunga si ar fi pacat sa treaca pe langa noi fara sa profitam si sa ne cufundam din nou in cenusiu si monotonie. Acum este momentul pentru plimbari si distractie,acum este monetul pentru nebunie! Ce spuneti,sunteti pregatite pentru explozie de culoare?

Asadar, Soho Bright ma inspira pe mine vara aceasta.











Nuantele astea parca sunt menite sa fure ochiul,eu am fost incantata de la prima vedere,designul este foarte dragut iar nuantele mai frumoase decat ma asteptam. Recipientul este din plastic,destul de solid,paleta nu este deloc firava. Vine impreuna cu un aplicator care nu este de folos pentru mine,nu folosesc aproape  niciodata asa ceva. Paleta este creata astfel incat sa nu ocupe foarte mult spatiu,este micuta,in ciuda faptului ca sunt depozitate 10 nuante.Pastilutele de fard contin suficient produs,au o forma boltita, asa cum ne-a obisnuit Beauty Uk.










Fardurile au o calitate buna,sunt pigmentate majoritatea,unele se aplica mai greu dar cu putina grija si rabdare se obtine culoarea din paleta.Sunt putin prafoase,deci se aplica cel ai bine peste o baza cremoasa(un creion Jumbo,sau un creion normal cu o consistenta cremoasa).Ideea este ca orice fard poate crea probleme daca este aplicat in graba,ori cu "presiunea" nepotrivita,aplicatoarele si pensulele au un rol important in obtinerea unei suprafete uniforme.

Detin mai multe produse Beauty Uk si intotdeauna am fost multumita,apreciez doza aceasta de nonconformism,rujurile sunt de obicei foarte tipatoare si pigmentate,chiar daca sunt nuante cuminti ies cumva in evidenta. Fardurile daca nu sunt foarte colorate sunt foarte metalice.

Paleta Soho Bright se poate gasi pe siteul Makeup Shop,alaturi de celelalte variante disponibile: Day and Night , Twilight si Pastels.
 

Asa cum v-am obisnuit am si o mica demonstratie. ;)




























Pentru cele care au si mai mult curaj,propun un ruj corai. ;)



Produse folosite:

Pentru ten: Fond de ten JOVIALE - Ivatherm( 02 ) 
                 Concealer Love Alpha(01)
                 Pudra Love Alpha(01 Natural)
                 Bronzer Gosh(Warm Tan)
                 Blush MAC (Coy Girl)
                                   
 Pentru ochi: Paleta Beauty Uk Soho Bright
                   Creion Ada(Green)
                   Creion Ada(Blue)
                   Creion Jumbo Beauty Uk(Gold)
                   Eyeliner lichid Essence(Black)
                   Wonder Lash Mascara(Black)
                    Gene false Red Cherry ( #218)
                     Adeziv DUO
                   
                                                
Pentru buze:
                  Lipliner L'Oreal
                  Ruj Beauty Uk
                   Glos Avon

+

                   Creion de buze Ada(Coral)
                   Ruj Avon (Can't resist coral)


O seara frumoasa va doresc!


Alex