joi, 10 mai 2012

Testeaza Normaderm impreuna cu mine! (Review & Giveaway)

Buna fetelor!

Sunt sigura ca ati auzit de noua crema Normaderm si de minunile pe care le promite ea;pentru cele care nu au incercat-o inca,in aceasta seara voi impartasi cu voi primele mele impresii iar in final veti avea si voi sansa sa o testati daca o gasiti potrivita nevoilor voastre.






Petru ca cele mai multe dintre femei au un ten mixt,predispus problemelor, Vichy creaza o formula noua a cremei Normaderm care promite sa corecteze cele 6 semne ale unui ten cu probleme:imperfectiuni,pori dilatati,luciu,roseata,pete,relief neuniform.
In prima saptamana de utilizare a cremei Normaderm am constatat o usoara ameliorare a petelor si reliefului neuniform(principalele probleme ale tenului meu).  Alte lucruri concrete pe care le pot mentiona in momentul de fata: este suficient de hidratanta in comparatie cu vechea crema Normaderm insa are o consistenta usoara si se absoarbe rapid in piele,pregateste tenul pentru aplicarea produselor de machiaj(un aspect care m-a bucurat foarte mult). Alt lucru care m-a atras este sezatia de prospetime pe care o simt dupa aplicare si mirosul placut.
Voi continua sa testez crema Normaderm si voi reveni cu un articol complet.

Testeaza Normaderm impreuna cu mine!

 Daca va regasiti in lista celor 6 semne ale unui ten cu probleme si va doriti sa testati noua crema Normaderm,lasati un comentariu la aceasta postare despre problemele tenului vostru si motivele pentru care doriti sa incercati acest produs,iar 6 norocoase  vor avea ocazia sa simta pe propria piele efectele acesteia.

Vor fi premiate cele mai bune 6 raspunsuri!

Important! 
O persoana are dreptul de a participa la giveaway pe un singur blog si nu pot participa persoane care au castigat la etapa anterioara,este important sa primeasca sansa de a castiga crema cat mai multe cititoare


 Durata: 11.05.2012-16.05.2012


Astept comentariile voastre!



Alex