vineri, 9 martie 2012

Tag:My beauty blog

Buna fetelor!

Am primit acest tag de la Anda Zelenca;dupa cum stiti ea este o fata foarte draguta iar eu am fost mai mult decat fericita ca s-a gandit la mine si ii multumesc tare mult.



1. Care sunt postarile tale preferate?
Postarile preferate sunt cele despre machiaj in general dar ma atrag la fel de mult si cele despre ingrijire si cele de tip review.In orice caz...apreciez orice tip de postare cat timp imi atrage atentia,indiferent ca se incadreaza in domeniul beauty sau nu.
2. Ce fel de bloguri citesti?
Initial urmaream bloguri de beauty,acum ma atrag foarte mult si cele  axate pe fashion dar nu ma limitez doar la aceste domenii,am si alte interese cum ar fi lireratura si sunt interesata de recomandari.
3. Cum ai ales numele blogului?
Numele blogului este destul de banal...este inspirat de numele meu si de pasiunea pentru machiaj.
4. Ce alte bloguri te inspira?
Apreciez foarte mult munca depusa in pregatirea articolelor cat si persoanele din spatele lor. Inainte sa incep sa postez priveam totul din umbra cu admiratie dar imi era teama sa pornesc si eu.Am reusit sa ma urnesc din loc cu sprijinul bloggeritelor iar acum totul a devenit parte din viata mea si le multumesc pe aceasta cale.
5. Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggerita.
Am invatat sa aplic genele false de la Special K .Eram fascinata de genele false si cand am avut prima pereche simteam nevoia sa ma documentez inainte sa incerc,iar tutorialul lui Koko m-a ajutat foarte mult.
 
6. De ce ti-ai dorit un blog?
Mi-am dorit un blog pentru ca doream sa ma perfectionez in acest domeniu,da...pe mine ma motiveaza,simteam nevoia sa investesc in ceva pasiunea mea pentru machiaj...Nu m-am gandit la inceput dar acum imi doresc sa public articole care sunt utile pentru cititorii mei,la inceput ma axam pe machiaje mai mult dar cred ca sunt folositoare si review-urile si alte experiente de interes comun.
7. Ai vreo postare scrisa de tine care iti place mult?
Hmm...nu as putea sa aleg...am o mai mare slabiciunile pentru postarile cu/despre machiaj,tot ce vedeti pe blog este realizat cu mare placere si nu pot face o diferentiere.
8. Numeste un lucru bun si unul rau in a fi bloggerita de beauty.
Acum blogul face  parte din viata mea,dupa fiecare postare ma simt mai implinita,ma bucura si ma face sa zambesc fiecare comentariu primit,fiecare follower,fiecare mail iar cuvintele frumoase pe care le primesc sunt rasplata pentru munca mea si pun pret pe toate parerile e care le primesc. Un lucru mai putin placut ar fi faptul ca pentru a pune la punct o postare este nevoie de timp...mult...Este greu sa tinem pasul atunci cand nu prea avem timp liber si suntem in sesiune sau ajungem tarziu de la facultate,uneori este obositor dar satisfactiile sunt pe masura.De asemenea...fiecare are probleme personale...atunci e si mai greu sa ma mobilizez. Sa mai spun ca acum dorm mai putin? Nu mai spun... :P
9. Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?
Nu cred ca as putea da un sfat cuiva...indiferent cu ce problema se confrunta,cu atat mai putin in cazul de fata.Simt ca ma depaseste acest subiect si nici nu imi doresc sa iau parte la asa ceva.

10. Cat de mult timp iti ia conceperea unei postari? 
Destul de mult,depinde...Ma gandeam la un momentdat sa pregatesc la sfarsit de saptamana mai multe postari ca sa imi fie mai usor...nu am reusit performanta asta. Intr-o zi fac fotografiile,suficiente pentru 5 postari poate(asta insemnand un look sau doua si restul pentru review),iar a doua zi reusesc sa pregatesc doar una.In medie ma incadrez intre 2 si 4,5 ore.
11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?
Asta este alta satisfactie...m-am simtit "aici" foarte bine primita si m-am imprietenit cu multe fete dragute. Eu simt ca suntem o mare familie. Cred ca ne leaga foarte mult faptul ca avem cel putin un lucru in comun.
12. De unde iti vin ideile pentru o postare?
De cele mai multe ori postez ceea ce mi-as dori eu sa vad,ceea ce consider ca ar prezenta interes. Cand vine vorba de inspiratie...posibilitatile sunt nelimiate,mai ales in machiaj,ma poate inspira orice. Imi place sa postez review-uri pentru produse pentru ca imi place sa le citesc la randul meu si imi place sa stiu ce cumpar inainte,cu cat exista mai multe pareri cu atat mai bine.

Mi-ar face mare placere daca ati vrea sa preluati acest tag de la mine,nu voi "nominaliza" pe nimeni dar imi doresc foarte mult sa-l citesc la cat mai multe dintre voi.

Va doresc o zi frumoasa!

:*:*
 
Alex