miercuri, 31 august 2011

Surprize placute


Norocul a fost de partea mea in ultimul timp.Am primit un premiu foarte dragut din partea lui Choco in urma concursului organizat de ea si Ami.  Am testat produsele o vreme si astazi as vrea  sa spun cateva cuvinte despre ele.

Multumesc Choco in primul rand! Am avut surpriza sa gasesc in colet si o bretara adorabila,stiti cu siguranta  ce lucrari frumoase face si cat este de talentata.

Paleta Warm de 88 de culori este foarte utila in trusa de machiaj intrucat majoritatea culorilor sunt purtabile,potrivite atat pentru look-uri de zi cat si de seara.Nuantele sunt foarte placute,pornesc de la alb la foarte multe tonuri de bej,roz-piersica,pana la tonuri de maro,gri si negru.Culorile nu sunt prafoase,se lipesc foarte bine pe pleoapa si se amesteca foarte  usor,mi s-a intamplat  sa nu pot uniformiza culorile si arata foarte neplacut.Ceea ce imi place foarte  mult este textura lor mixta,iubesc in egala masura atat fardurile mate cat si cele sidefate.Este o paleta pe care o pot folosi zilnic indiferent daca doresc sa port un look natural  sau dramatic,nuantele sunt la indemana si suficiente pentru a realiza un machiaj rapid,simplu sau sofisticat,fad sau dramatic.Un mare plus il dau rezistentei,am constatat cu surprindere la demachiere o intensitate a culorilor identica cu cea de la aplicare. Imi place foarte mult aceasta paleta si o voi folosi cu mare drag!

BB Cream de la Shills este un produs de care nu stiam prea multe,auzisem vag cate ceva. Aceasta promite foarte multe dar prefer sa spun ce am observat la folosire. In primul rand hidrateaza foarte bine tenul si lasa o senzatie usoara de racoare(asa mi sa parut),uniformizeaza tenul si in ciuda faptului ca are o nuanta foarte pala,se adapteaza. Eu am folosit-o in loc de fond de ten,are acoperire medie spre mica,potrivita pentru un ten normal,nu matifiaza dar aplicata o pudra peste  arata chiar bine si rezistenta este destul de mare(am fost machiata in jur de 8 ore si nu am avut probleme in ciuda faptului ca am un ten mixt si pot aparea probleme vara cu excesul de sebum,deci nu a cauzat probleme comparativ cu alte fonduri de ten). Imi place senzatia pe care o lasa la aplicare si ma simt bine cu tenul,de parca nu as purta nimic pe fata.O sa continui s-o folosesc si voi urmari schimbarile(daca apar).


Despre eyeliner-ul gel  SuperShock de la Avon nu am multe de spus.Am avut acest produs si este  fantastic. Il folosesc pe pleoapa inferioara si nu am avut niciodata problema sa se intinda  sau sa isi piarda intensitatea. Pentru mine este indispensabil.

 Ador rujul Farmasi,nu am avut ocazia sa incerc unul pana acum.Ador mirosul,rezista destul de mult pe buze si hidrateaza.Imi place foarte mult culoarea,este un rosu foarte deosebit mi se potriveste mai bine decat celelalte nuante de rosu pe care le detin,a devenit preferatul meu :X.

Wonder lash intense mascara  de la Orifleme  nu am folosit pana acum. Surprinzator pentru mine,desi am avut experiente neplacute cu rimel Oriflame acesta este multumitor,nu incarca  si alungeste genele, chiar imi place rezultatul dupa aplicare.

Produsele au fost folosite in realizarea urmatorului look:









Produse folosite:


                                           
O seara frumoasa!
:*

Alex