joi, 30 iunie 2016

Albirea dintilor acasa


Stiu ca multe dintre voi sunteti interesate de albirea dintilor acasa, asa ca m-am gandit sa va vorbesc si voua despre experienta mea cu plasturii pentru albirea dintilor Bright White.
Vreau sa mentionez intai de toate faptul ca spre deosebire de alte branduri, pretul benzilor Bright White este mai accesibil, 79 lei pentru un tratament de 14 zile, deci nu aveti mult de pierdut daca incercati.

Am dedicat si un filmulet pentru acesti plasturi, asa ca daca nu aveti timp sa cititi articolul mergeti pe YouTube.

Plasturii sunt ambalati individual, primiti 14 pliculete care contin cate doua benzi fiecare, deci in total 28 de benzi, 14 pentru partea superioara, 14 pentru partea inferioara.
Eu aplic benzile seara, de obicei, iar pana in momentul de fata am aplicat de 8 ori. Este recomandat sa tineti benzile pe dinti jumatate de ora, eu am avut zile in care le-am tinut 25-30 de minute si zile in care le-am tinut o ora, cu cat le tineam mai mult cu atat efectul era mai vizibil. Eu sunt multumita, observ diferenta si sunt multumita de faptul ca nu mi-au sensibilizat dintii. Trebuie sa va marturisesc fatul ca la prima aplicare nu le-am suportat prea mult din cauza retractiilor gingivale, asa ca am decis sa renunt si sa reiau aplicarea dupa o saptamana/doua. Acum nu mai am probleme, le tolerez foarte bine. Cu toate astea trebuie sa tineti cont de faptul ca suntem diferiti si este posibil la voi sa reactioneze diferit, sau sa nu aveti rezultatul asteptat.
Alt lucru pe care il apreciez este faptul ca efectul este natural, nu cautam sa obtin dinti cu 4 tonuri mai albi din prima, acest lucru mi-ar fi dat de suferit, mai ales ca eu am sensibilitate dentara.
Sunt foarte curioasa de rezultatul final, cel mai probabil nu ma voi apropia eu de cel mai alb... alb, insa ma multumesc si cu niste dinti curati, stralucitori si fara pete.
In aceasta perioada merg si la stomatolog, imi doresc o dantura fara probleme, am scapat de frica de dentist si sunt mandra ca am apucat pe aceasta cale. Lucrarile mele sunt aproape de final,saptamana asta am facut si un detartraj si ma simt minunat. Benzile Bright White au completat totul si, cred eu, ca mi-au dat o oarecare incredere sa imi afisez zambetul.
Cineva mi-a spus ca efectul benzilor pentru albire nu este de durata, asta ramane de vazut, o sa fac un update. Totusi, cred ca depinde mult ce alimente consumam, eu stiu ca ne mentimem dantura alba daca nu fumam si daca nu consumam alimente colorate si cafea. Mie imi place sa imi fac smootie cu afine aproape in fiecare dimineata, este alimentul care pateaza cel mai rau, pateaza mainile si suprafetele, eu consum acest suc cu paiul tocmai pentru a nu imi pata dintii. Nu stiu daca voi renunta la acest obicei, nu prea imi vine sa renunt la sursa mea zilnica de antioxidanti; in schimb nu ma ating niciodata de cafea, tutun si alcool asa ca am speranta ca efectul va fi de durata.

M-am intrebat daca aceste benzi afecteaza dintii; producatorul promite ca nu afecteaza smaltul, puteti citi mai multe informatii despre produsul mentionat de mine accesand pagina drwhite.ro .
Eu tind sa cred ca nu afecteaza smaltul pentru ca nu am avut sensibilitate pronuntata in timpul si dupa folosire, dar si pentru ca efectul de albire nu a fost evident din prima utilizare, deci cred ca doza de peroxid este cumva calculata la limita.





Sper ca v-am putut ajuta cu ceva, sau poate va fi cuiva de folos pe viitor.
Dupa inca 7 zile voi reveni cu poze!

O zi frumoasa!