joi, 7 iunie 2012

Review: Wet n Wild Mega Last Lipstick

Buna fetelor!

Nu v-am prezentat foarte multe rujuri pana acum,desi am cateva in colectia mea nu toate au ceva deosebit.
Continuam nebunia Wet n Wild cu un ruj foarte frumos,intr-o nuanta intensa,foarte placuta. V-am prezentat in postarile anterioare ceea ce pot face fardurile,m-am gandit ca sunteti curioase si in privinta altor produse marca WnW.














Recipientul este unul simplu,nu foarte luxos;eu nu pun pret pe ambalaj,stiu ca sunt persoane care apreciaza un aspect mai sofisticat,asta ca o mica paranteza.
Nuanta rujului este foarte deosebita,nu o pot compara cu ceva ce aveam deja,nici nu mi se pare ca seamana cu ceva ce am vazut in magazine,este o culoare trandafirie, gen fuchsia dar ceva mai cuminte.
Este un ruj foarte pigmentat,nu trebuie sa insist sau sa revin cu mai multa culoare.In ceea ce priveste rezistenta poate ca este cel mai persistent ruj pe care il am,imi place ca nu mai stau cu grija reaplicarii,un mare plus.
In orice caz,este preferatul meu de multa vreme.

Daca sunteti interesate de Wet n Wild Mega Last Lipstick ,il puteti gasi pe Makeup Shop,unde puteti arunca o privire si la celelalte produse.





O seara placuta!

Alex

duminică, 3 iunie 2012

Review: Wet n Wild: "I'm getting sunburned"

Buna fetelor!

In seara asta va prezint un trio Wet n Wild in varianta "I'm getting sunburned". In postarile mai vechi am vorbit despre paleta WnW cu 8 nuante,in ultima vreme am folosit doar aceste paletute,de cele mai multe ori pentru look-uri usoare,realizate in graba.
  "I'm getting sunburned" poate fi folosita cu succes pentru smokey,culoarea inchisa este foarte pigmentata dar si pentru machiaje foarte light  folosind celelalte doua nuante separat sau impreuna.
Pentru mica demonstratie cu care v-am obisnuit atunci cand prezint farduri am ales ceva mai dark,mi se pare ca asta este punctul forte al acestui trio.

















Designul este identic cu cel al surioarei mai mari.
Cele doua nuante deschise au o textura metalica iar cea inchisa este mata cu particule marunte.
Rezistenta fardurilor este buna,imi place sa le combin cu cele din paleta Petal Plusher,fac casa buna impreuna.



Step by Step pentru machiajul ochilor:











Machiajul buzelor:




Va doresc o seara placuta!


Alex