luni, 5 martie 2012

Review Beauty UK Baked Eyeshadow & Beauty UK Lip Lust + Makeup Look

Buna fetelor!

In aceasta seara va prezint doua produse de care am fost placut surprinsa si care imi sunt dragi de ceva timp.
Este vorba despre fardul de pleoape Beauty UK  Baked Eyeshadow in nuanta "wave" si gloss Beauty UK in nuanta "date night" 
oferite spre testare de Makeup Shop.
Nu este prima data cand am luat contact cu acest brand,nu era foarte cunoscut pentru mine insa am devenit curioasa pe parcurs,mai ales in privinta fardurilor.








Beauty UK Baked Eyeshadow 

Am sa incep cu ambalajul care mi s-a parut foarte dragut,mi-a incantat privirea din prima clipa.Acesta este din plastic mat de culoare neagra,destul de rezistent. Pe spatele produsului este atasata o mica pensula retractabila  care ...eu spun ca nu este folositoare insa este un detaliu care da bine,eu am apreciat acest lucru.





Despre farduri nu am prea mult de comentat,o sa puteti observa mai multe in machiajul pe care o sa-l vedeti mai jos.Pot sa spun ca nuantele sunt dragute,de calitate foarte buna,nu mi se par prafoase,adera frumos pe pleoapa si au o rezistenta buna,eu le-am folosit fara primer,peste o baza cremoasa si au facut fata ok.






Beauty UK Lip Lust






M-a atras foarte mult nuanta,ma asteptam sa fie cu totul altfel insa aceasta este foarte placuta si subtila. Este un glos cremos,destul de pigmentat cu un aspect lucios.Imi place sa-l aplic singur pe buze dar arata la frumos si deasupra unui ruj intr-o nuanta asemanatoare.

Am pregatit si o mica demonstratie.Sper sa va placa!









      



Va doresc o seara frumoasa!

:*:*

Alex

sâmbătă, 3 martie 2012

Smokey effect inspired by Pretty little liars

Buna fetelor!

Am absentat de pe blog o perioada  pentru ca am probleme cu PC-ul,am pierdut toate datele,absolut tot ce aveam,sper sa gasesc pe cineva care ma poate ajuta sa recuperez ceva de pe hard. Acum am imprumutat un calculator pe care o sa lucrez o perioada pana o sa pot rezolva problema sau pana imi iau eu altul...:S nu stiu cand se va intampla asta....
Dar sa lasam lucrurile triste si sa trecem la machiajul de astazi.
Look-ul este putin mai dur,"murdar",ochii sunt puternic accentuati atat de fardul inchis la culoare cat si de genele false care sunt destul de dese si lungi...Am ales pentru buze un ruj roz,placut pentru a indulci putin figura dar merge foarte bine si un ruj nude pentru mai multa lumina, insa eu am preferat prima varianta.


















Am observat ca acest stil de machiaj este adoptat destul de des pentru actritele care interpreteaza rolurile principale in serialul  "Pretty little liars" insa genele folosite sunt mai finute iar machiajul ochilor o idee mai soft...in orice caz pe mine m-a inspirat stilul lor in realizarea acestui machiaj. In plus imi place mult sa urmaresc serialul,actiunea este interesanta,actorii foarte draguti si cu un stil bine definit.


Produse folosite:
Pentru ten: Revlon ColorStay (150Buff) 
                 Concealer Iluminator Touche Magique L'OREAL
                 Concealer Love Alpha(01)
                 Pudra Love Alpha(01 Natural)
                 Pudra bronzanta Gosh(14Warm Tan)
                 Blush Love Alpha(06)
                   
 Pentru ochi:Paleta Sleek Au Naturel
                  Creion Avon(White)   
                  Revelation Mascara(Black)
                  Gene false Red Cherry(100 )
                  Adeziv DUO
                               
Pentru buze:


                Creion retractabil pentru buze Oriflame(Nude Pink)
                Ruj Trendy by Cosbell

Va doresc o zi frumoasa!

:*:*